A gyakorlatban szerzett tapasztalataim egyike a témával kapcsolatban az, hogy az automata öntözőrendszer házilag történő szerelésében a legnagyobb kihívást nem a konkrét összeszerelés jelenti, hanem a megtervezés. Ugyanis a megtervezéssel járó döntések sorozata az, ami az igazi szakmai hozzáértést igényli. Kiválasztani a nyomás és a rendelkezésre álló literszám alapján a megfelelő csőátmérőket, a megfelelő szórófejeket és szelepeket, gyakorlatot és szakmai hozzáértést igényel. Szemben az összerakással, ahol a gyakorlat és a tapasztalat nagyban meggyorsíthatja a feladatot, azonban nem leküzdhetetlen akadály egy jó kézügyességű, barkácsolni szerető kerttulajdonos számára.
Ezért ne ijedjen meg amikor az automata öntözőrendszer házilagos kivitelezéséhez hozzáfog és, ha olyan dolgokkal találkozik rögtön első lépésként, amit nem ért, mégpedig a tervezéssel! Ne ijedjen meg, mert mi ezt a feladatot elvégezzük Ön helyett! Méghozzá ingyenesen! Csak annyit kérünk, hogy a mi öntözéstechnikai szaküzletünkben vásárolja meg hozzá a szükséges alkatrészeket. De nem ez lesz az egyetlen segítség, amit kapni fog tőlünk ahhoz, hogy maximálisan sikerüljön a munka és Ön teljesen elégedett legyen!
Több mint 100 elégedett ügyfelem van, akik közül többen nem is gondolták volna, hogy sikeresen össze tudnak rakni automata öntözőrendszert házilag! Amikor Ön eldöntötte, hogy ezt szeretné és megkeres minket, akkor a következő menetével fog találkozni a megvalósulásnak. Beküldi hozzánk a kert adatait, a víz paramétereit, esetleg néhány fényképet, stb, és mi megtervezzük a kertbe való öntözőberendezést, aminek anyagszükségletéről küldünk Önnek egy ajánlatot. Ha ez elnyerte a tetszését, akkor befárad az öntözéstechnikai üzletünkbe Budára, és mi átvesszük Önnel az egész anyaglistát, bemutatva az alkatrészeket és az összefüggéseket a tervvel. Kérésére bizonyos nehezebb részeket együtt össze is rakunk, amit később a kertjébe már csak be kell illeszteni. Különböző összerakási segédleteket is biztosítunk, melynek egy része weboldalunkon is megtalálhat illusztrációkkal és képekkel. A munka végzése közben pedig telefonos segítséget nyújtunk Önnek, bárhol is akadt el, mi tudunk segíteni ahhoz, hogy továbblépjen!