Gépkölcsönzőnk cégek és magánszemélyek számára egyaránt biztosít emelőgépeket akár önmagukban, akár szakképzett kezelőszemélyzettel együtt.

Amennyiben az eszközt Ön, illetve munkásai kívánják kezelni, elengedhetetlenül fontos, hogy minden munkavédelmi szabályt betartsanak, és használják a szükséges védőeszközöket. Az emelőkosaras autó bérlés nálunk nem csupán rugalmas, hanem megfizethető is. Kölcsönzési szándékát bármikor jelezheti felénk, azonban ajánlott ezt egy héttel, vagy legalább egy pár nappal korábban megtennie a biztonság kedvéért.

Gyakran előfordul, hogy emelőkosaras autóinkat darunak, vagy darus kocsinak nevezik.

Bár első ránézésre némileg hasonlítanak, fontos leszögezni, hogy két, teljesen különböző dologról van szó, hiszen egyrészt a daruk jellemzően nagyságrendekkel nehezebbek és nagyobbak, másrészt nehéz tárgyak mozgatására alkalmasak. Ezzel szemben egy kosaras emelő funkciója az, hogy lehetővé tegye a magasban történő biztonságos munkavégzést; tulajdonképpen ezért nevezik személyemelőnek is ezeket a gépeket.

Speciális géptípusok esetén akár a beltéri használat is megoldható. Oil & Steel Octopussy 1715 Twin típusú személyemelőnk például tökéletesen alkalmas bevásárlóközpontok, uszodák, tornacsarnokok vagy akár templomok belterében történő munkára is. Kompakt méreteinek köszönhetően képes bemenni a szabványos méretű ajtókon is, de ez természetesen nem minden. Hibrid meghajtása szintén tökéletessé teszi ilyen körülmények között, hiszen a robbanómotorja mellett villanymotorral is rendelkezik, aminek segítségével hálózati feszültségről (230V AC), hosszabbítón keresztül is működtethető; ennek előnye, hogy nem bocsát ki kipufogógázokat beltérben. Kategóriájában rendkívül alacsony tömegének, és széles, gumiborítású lánctalpainak köszönhetően a padló borításában sem tesz kárt.

Amennyiben nem biztos a választásában, kosaras emelő bérlés előtt kérje szakértő munkatársaink segítségét. Ha a magasban akad feladat, ne habozzon, válassza cégünket, és hívjon minket még ma!