Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében a Lefolyódokitól. Lakossági és céges ügyfeleknek egyaránt elérhetők szolgáltatásaink.

A dugulásoknak rendszerint vannak előjelei. Ilyenek például, ha a kellemetlen szagok jönnek a lefolyóból, lassan folyik le a víz, esetleg bugyborékoló hangokat veszünk észre. Sokszor azonban kiderül, hogy túlfolyó vagy légbeszívó hiánya okozza ezeket. Aggodalomra semmi ok, utólag is gond nélkül be lehet építeni. A víztömeg vákuumot hoz létre a csőben, emiatt nehézkesen folyik le a víz, egy szellőző szelep beépítésével azonban elejét vesszük ezeknek a problémáknak.

Ha már bekövetkezett a dugulás és a házi módszerek (ecet, szódabikarbóna, pumpa…) sem válnak be, akkor ideje szakembert hívni. A Lefolyódoki szerelői állnak rendelkezésére az év bármely napján és bármely napszakban. Amit kínálunk: gyors és profi duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, csatornák tisztítása, komplett fürdőszoba kivitelezése, mosógépek bekötése, stb. Szolgáltatásaink a vízvezeték-szerelés szinte minden területét lefedik. Hagyja ránk a piszkos munkát! Lehetőség szerint falbontás nélkül oldjuk meg a duguláselhárítást, a helyiséget pedig kérés esetén szakszerűen kitakarítjuk, fertőtlenítjük.

Megfelelő elővigyázatossággal elkerülhetőek a dugulások, mégis ez az egyik leggyakoribb probléma a háztartásokban. Fontos például, hogy kádak, mosdókagylók lefolyójában kis szűrőt használjunk. Sőt, mosogatóknál is nagyon hasznos, hiszen a tányérokról és edényekről ételmaradékok, a csészékből kávézacc kerülhet a lefolyóba, ami hamar akadályt képez. Másik gyakori probléma a wc-n lehúzott tisztítókendők, kisebb tárgyak elakadása. Sosem győzzük eléggé hangsúlyozni: mindent a megfelelő helyre dobjunk, öntsünk! Weboldalunkon további jó tanácsokat és házi praktikákat is olvashat.