Ha jó lomtalanító céget keres, hívjon minket! Felesleges, nem használt bútoraitól megszabadulhat akár ingyen, a lomtalanítás keretein belül. Ingyenes lomtalanítás az alig használt, nem kopott, nem törött, még használható bútorok, háztartási eszközök esetén lehetséges.

Cégünk vállal költöztetést és teljes lomtalanítást nagyon kedvező áron. Irodalomtalanítás, teljes lakáslomtalanítás, költöztetés is rendelhető. Mindent elviszünk, ami az útjában van, hogy ne foglalja a helyet otthonában, vagy a vállalkozásában. Bútorok, könyvek, ruhák, elektronikai eszközök, melyek nem jelentek gondot elszállítani. Törött lábú szék, nem működő tévé, kopott fotelek, megunt gyűjtemények, amiket már nem szeretne tárolni. Ha ezek a holmik használhatatlanok, úgy hulladékmegsemmisítőbe visszük, tehát nem máshol szórjuk el, vagy rakjuk le, mindezt kedvező áron. Újrahasznosítható bútorok, eszközök lomtalanítása ingyenes.

Ha költöztetést kér, a bútorszállítás is megoldható. Szakembereink gondos munkát végezve vigyáznak személyes tárgyaira, bútoraira, eszközeire. Munkánkat csendben, rendben elvégezzük, hogy ne kelljen attól tartania, hogy rendetlenség és sok szemét marad költözés, lomtalanítás után, valamint a környező lakókkal sem lesz problémája.

A lomtalanítás Budapesten történhet, vállaljuk, hogy elszállítjuk a megunt, felesleges, padláson, pincében tárolt még felhasználható, megkímélt tárgyait, bútorait.

Rendelje meg tőlünk szolgáltatásunkat, majd minél hamarabb a megbeszélt időpontban kiérkezünk, hogy elvégezzük ránk szabott feladatát. Profi kollégákkal dolgozunk, megbízható, szakszerű munkát végzünk, hogy ügyfelünk teljesen elégedett legyen velünk. Bútorszállítás, költöztetés, lomtalanítás, ingyenes lomtalanítás, amit teljes körűen vállalunk. Érdeklődhet telefonon a szállítás menetéről, árainkról, feltételekről, valamint időpontot is kérhet. Számunk: 06304735253. Honlapunkon olvashat rólunk és a weboldal felületén keresztül is kapcsolatba léphet velünk, http://lomtalanitasingyen.com/ címen.